SHOCKWAVE | Fokuseret shockbølge terapi

Hos PhysioLab arbejder vi dagligt med shockwave behandling. Det gør vi fordi vi mener at det i kombination med ultralydsscanning giver nogle optimale helingsmuligheder for kroppen, og løser nogle skader – akutte såvel som kroniske skader – som man ikke synes man kan komme af med

Se vores anmeldelser
5/5
Physiolab shockwave

Vi starter altid med at ultralydsscanne for at sikre, at vi sætter den rigtige behandlingsstrategi op for netop din skade. Uanset om det er skader i fod, ankel, knæ, hofte, albue eller skulder.

Den fokuserede shockwave terapi blev oprindelig lavet til at knuse nyresten, men man fandt ud af at det også havde en meget effektiv indvirkning på muskuloskeletalt væv.

Der findes to typer af shockwave:

1. Radierende shockwave er en trykbølge energi der arbejder som et stempel, som primært bruges til at løsne bløddelsvæv.
2. Fokuseret shockwave er elektromagnetiske impulser /højfrekvent lydbølge som slår dybt og effektivt i vævet. Bruges til kalcifikationer, arvæv, skader i dybden og regenerering af vævet.

Formålet med behandlingen er at nedsætte behandlingstiden og skabe et bedre fundament for heling. Behandlingen øger blodgennemstrømningen og dannelsen af nye blodkar. Herudover ser man en stimulering af cellerne til at danne nye collagene fibre, som der er i muskler, knogler og bindevæv. 
Det er også super effektivt til at nedbryde arvæv og forkalkninger i sener som man ser ved fx:
1. Hælspore
2. Tennis albue
3. Golf albue
4. Achillessenebetændelser
5. Svangsenebetændelser
6. Impingement problematikker

Samlet set gør dette, at genoptræningen kan startes meget hurtigere, og man er hurtigere tilbage til sit træningsniveau igen.

ULTRALYDSSCANNING

LASERBEHANDLING

SHOCKWAVE