Genoptræning Helsingør - modtag helende fysioterapi

Har du en akutopstået skade, eller har du pådraget dig en lidelse i forbindelse med et længerevarende træningsforløb eller arbejde, kan du få hjælp til genoptræning i Helsingør.

Se vores anmeldelser
5/5
fysioterapeut Helsingør

Hvordan du end må have erhvervet dig smerter, ømme muskler eller blot behøver hjælp til genoptræning af knæ eller efter hofteoperation, vil en af vores dygtige behandlere, hos PhysioLab, være dig behjælpelig med at afvikle dine lidelser.

Vi har en bred vifte af redskaber samt erfaringer, da vi har hjulpet patienter af alle typer i Helsingør. Vores behandlere besidder selvfølgelig færdighederne til at tage hånd om og udrede dig fra skader, som er opstået ved udøvning af sport. Men du kan også sagtens komme på rette spor, hvis du vil styrke din krop eller afvikle anden lidelse.

Genoptræning efter skader

Når du modtager hjælp fra en af vores behandlere eller fysioterapeuter til genoptræning efter akutte eller kroniske skader, tilrettelægges et forløb således, at det passer dine behov. Alle behandlingsforløb er nemlig ikke ens, og vi vurderer, tester og scanner dig, så vi ved, hvor langt i processen, vi er samt, om noget skal justeres.

Du kan opleve, at der forekommer mere træning end ventet, når du skal have hjælp til genoptræning hos PhysioLab i Helsingør, da du skal kunne superkompensere for at opnå samme niveau, som du havde før, du pådrog dig din skade. 

Grunden herfor er, at du skal genopbygge vævet i den lokale skade. Omkring områderne, hvor du enten har haft en langvarig hævelse eller inflammation, kan dine muskler og sener mangle spændstighed, hvilket træning og styrke vil bidrage til at genoprette. 

Der findes mange typer af skader, som en genoptræning kan komme til livs og lindre. Med hjælp fra en behandler i Helsingør, vil I finde ud af, hvad der har forårsaget skaden præcist, og dermed kan den rette behandling findes og udrede dig fra smerter og ømhed. 

Træning i Helsingør

Vi indtænker en træning eller behandling efter dig som individ, og derfor kan du være sikker på, at du vil modtage målrettet og specifik hjælp ud fra et funktionelt og holistisk synspunkt. Når vi arbejder med din krop, sikrer vi, at den bliver mere mobil, stabil og stærkere.

Hvis du får hjælp til genoptræning, fysioterapi eller blot har et specifikt ønske om at blive bedre, så tag endelig fat i os hos PhysioLab. Vi kan hjælpe med alt fra træning inden for udholdenhed og styrke, og hvis du vil rådføre dig med en behandler i Helsingør om løbeteknik eller forbedring af løbehastighed, kan vi også sagtens håndtere dette. 

Uanset dit aktivitetsniveau, om du er nybegynder inden for en given sportsgren, motionist eller atlet, er vi til rådighed og villige til at hjælpe dig med forskellige dele inden for både træning og genoptræning.

fysioterapeut Helsingør

Kontakt os i dag

Vi ser frem til dit besøg for at se, hvad vi kan gøre for dig. Du kan booke en tid til genoptræning lige her. Du er også altid velkommen til at sende os en mail på info@physiolab.dk eller ringe til os per telefon 53 81 60 62

Er du nysgerrig på, hvad vi ellers tilbyder, kan du også tjekke vores Instagram-profil.