Om PhysioLab

Her kan du læse om PhysioLab og personalet.

Se vores anmeldelser
5/5
Om PhysioLab

Stig Willerslev Jørgensen

”Jeg har gennem mine mange års erfaring forstået værdien af en grundig diagnosticering og behandling. Jeg sætter en stor ære i mit arbejde, og efter 30 år i branchen har jeg stadig stor passion for mit fag.”

Stig er uddannet fra Skodsborg Fysioterapi skole i 1988, og har arbejdet med fysioterapi i over 32 år, og dermed skabt sig en stor erfaring inden for muskuloskeletale skader. Han arbejder med stor professionalisme og kvalitet – og stræber altid efter at finde udløsende faktor for skaden.

Stig er selv ivrig motionist med erfaring inden for styrketræning, golf, løb, fodbold og skisport.

Med sin store interesse inden for fysioterapien og lang række af videreuddannelse har han opnået stor kompetence inden for;
Akupunktur behandlinger, nakke/skulder skader samt behandling af achillessene- og svangsene problematikker. Hos Stig får du altid en ærlig, grundig og erfaren behandling fra en som har været i gamet i mange år, og som har set langt de fleste problematikker.

physiolab

Stig har taget kurser i:

Sara Kraul

”Jeg har oplevet ting på min egen krop, som ingen har kunne forklare eller behandle. Jeg tænkte at jeg ikke kunne være den eneste der stod med de udfordringer, så jeg besluttede mig for at lære det og tænke ud af boksen, så andre kunne få glæde af det. Jeg kan se jeg gør en forskel for andre – og intet gør mig mere stolt og glad.”

Sara er uddannet massør og har videreudviklet sine evner som manuel behandler over en årrække. Hun kommer fra sportens verden og har dyrket eliteidræt til hun var 24 år. Når du kommer til behandling hos Sara, så møder du en behandler der tænker ud af boksen og tør udfordre status quo inden for behandling. Sara er perfektionistisk og yder en meget kompetent behandling. Sara er uddannet træner og har arbejdet i mange år inden for; fodbold, klatring, friluftsliv, dykning, kano- og kajak.

Udover sine kompetencer inden for behandling og diagnosticering, er Sara hjernen bag marketing hos PhysioLab. Sara arbejder ud fra nogle principper som kommer fra ”Neurokinetic therapy” og ”Anatomy trains”.

Sara

Sara har taget kurser i:

Tobias Willerslev Jørgensen

”Når man kommer til behandling hos mig, så er det vigtigste for mig som behandler, at du som patient føler dig hørt. Udover en grundig diagnose, går du aldrig ud ad døren uden at have fået en ærlig og kompetent behandling samt en plan for det videre forløb.”

Tobias er uddannet fysioterapeut fra UCC Hillerød i 2015. Han er ejer af PhysioLab sammen med sin kone Feline.

Tobias kommer fra sportens verden og har arbejdet med skadesterapi og fysisk træning i elite-sport siden 2015.
Tobias har arbejdet 8 år i elite fodbold på ungdoms- og seniorniveau med speciale i periodisering og fysisk træning.  Herudover er Tobias ansvarlig fysioterapeut for Helsingør kommunes eliteakademi – Idrætslinjen og HEA.

Tobias arbejder professionelt, effektivt og målrettet med alle skader. Han arbejder altid holistisk og med stor grundighed for at finde udløsende faktor for skaden, og har opnået stor erfaring og viden inden for træning og behandling.

Tobias har hurtigt opnået ekspertise i load-management, diagnosticering af skader og manuel behandling.

Tobias har taget kurser i:

Feline Torpe Christoffersen

”Jeg gør altid en ære i, at du som kunde hos PhysioLab får den bedste service og oplevelse. Vi ved at fysioterapi er et spørgsmål om tillid og kvalitet, det gælder også for oplevelsen op til og efter behandlingsforløbet”

Feline er medejer af PhysioLab og har en uddannelsesbaggrund fra politiet og tjenerbranhcen. Feline står for alt det administrative arbejde og den daglige drift i klinikken.

Du vil altid blive mødt af en serviceminded og dedikeret person – som stræber efter at gøre din oplevelse så god som muligt.

Vel mødt i klinikken.

Feline

Hvem er PhysioLab?