Fysioterapeut Helsingør - fysioterapi og behandling

Hos PhysioLab ønsker vi at tildele dig en fysioterapeut Helsingør, som kan give dig de bedste forudsætninger og mest effektive fysioterapi for at afvikle dine lidelser og hjælpe dit bevægelsesapparat igang igen.

Se vores anmeldelser
5/5
fysioterapeut Helsingør

Enhver krop er forskellig, og derfor består vores team af professionelle fysioterapeuter og behandlere, der, med hver sin tilgang, sikrer dig en optimal behandling, således at du slipper for smerter, spændinger og ømhed.

Inden du modtager fysioterapi hos os i Helsingør, vil vi, sammen med dig, gennemgå dine gener og analysere dine behov samt stille en diagnose, så vi efterfølgende kan påbegynde den helt rette behandling for dig, der leder helingen på vej.

Individuel fysioterapi

Hvad end dit problem måtte være opstået på baggrund af, og om det er en akutopstået skade eller en overbelastning, du har pådraget dig over længere tid, kan en fysioterapeut hos PhysioLab i Helsingør vække dine smerter til livs og afvikle dem.

Sammen med dig vil vi skræddersy et forløb, som er tilpasset dine behov for sikker og fuldt ud funktionsdygtig bevægelighed igen. Kroppen er dit bevægelsesapparat, og det er derfor vigtigt for os at kunne bidrage til at fremme din livskvalitet ved at gøre din krop modtagelig for dagligdagens kunnen og gøren igen.

Når du modtager behandling af en fysioterapeut i Helsingør, vil du opleve, at vi har mange teknikker i vores værktøjskasse, som vi kan tage i brug. Vi vil dog fokusere på den udløsende faktor og komme dit problem til livs på bedste vis.

Teknikker og behandling

Vores erfarne og kyndige behandlere anvender teknikker såsom manipulationer, som er led frigørelsesteknikker, hvor fokus er på at frigøre de led, der måtte være i låste positioner. Herved åbnes leddet, og væsken, som forårsager låsningen, ledes væk.

En fysioterapeut, hos os, kan også afvikle dine spændte muskler ved at løsne op i muskulaturen gennem en bløddelsteknik – også kaldet Muskel Energi Teknik. Teknikken stræber efter at skabe en bedre bevægelighed i området.

En anden metode, til at sikre bedre bevægelighed samt at smertedække, er positional release, der især er effektiv for dig, der lider af stressrelaterede problematikker og generelt spændte muskler eller piskesmæld.

Hvis ikke det er fysioterapi, der skal til for at lindre og hjælpe dig af med spændinger og lidelser, tilbyder vi også andre effektive behandlingsmetoder som cupping eller akupunktur og dry needling, hvor vi kan arbejde med musklernes myoser samt spændningspunkter, så du igen kan slappe af i din krop.

fysioterapeut Helsingør

Kombiner træning og fysioterapi

For at sikre dig den mest hensigtsmæssige udtrapning af et forløb hos en fysioterapeut hos os i Helsingør, kombinerer vi ofte din behandlende fysioterapi med træning eller genoptræning. Efter en skade kan din krop nemlig have pådraget sig et uhensigtsmæssigt kompensationsmønster, som vi ønsker at rette op på sammen med dig.

Så om du har erhvervet dig en akut eller kronisk skade, spændte muskler eller ømhed gennem arbejde, sport eller anden aktivitet, kan en genoptræning sikre en bedre mobilitet samt stabilitet i din krop, så du kan vende styrket tilbage til din dagligdag med fuld bevægelighed.

Det kan sagtens være, at vi vurderer, at du kan foretage nogle øvelser derhjemme efter endt forløb, som kan udrede samt forebygge smerter, men vi sammensætter også gerne et træningsforløb, så du får professionel rådgivning undervejs og med fokus på specifikke bevægelsesmønstre, sportsgrene eller, hvad der måtte være mest hensigtsmæssigt for dig. 

Har du et specifikt ønske om at træne en særlig muskelgruppe, optimere din måde at løbe på eller løbehastighed, kan en fysioterapeut hos PhysioLab i Helsingør også være dig behjælpelig hermed.

Kontakt en fysioterapeut i dag

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 53 81 60 62, og du kan altid aflægge vores klinik et besøg på Fredericiavej 60, 1. sal, 3000 Helsingør eller foretage en online booking lige her.

Du kan også følge med på vores sociale medier, hvis du er interesseret i at følge med i, hvilke andre aktiviteter vi tilbyder eller blot er nysgerrig på, hvad vi går og laver. Lige her kan du tjekke vores Instagram-profil ud.