Fysioterapeut Hellerup - Fysioterapi, sundhed og velvære

Lad en fysioterapeut i Hellerup tage hånd om dine smerter og gener med effektiv fysioterapi og supplerende behandling. Hos PhysioLab finder du professionelle fysioterapeuter med stor erfaring og viden inden for faget, og derfor kan du også være sikker på at være i gode hænder, når du besøger vores klinik.

Se vores anmeldelser
5/5
fysioterapeut Helsingør

Smerter i muskler, sener, led og nerver kan være en stor udfordring i hverdagen, hvor vi bruger vores kroppe meget, både i forhold til arbejde, men også i fritiden og mere sociale sammenhænge. Derfor kan det også være en hindring, hvis kroppen ikke vil det samme, som hovedet vil. Lad os hjælpe dig med effektiv behandling af dine gener og smerter.

Behandling af bevægelsesapparatet

Fysioterapi er helt grundlæggende behandling af bevægelsesapparatet, nærmere bestemt musklerne, leddene, nerverne og sener i hele kroppen. Det betyder således, at vores fysioterapeut i Hellerup kan behandle både nakke, skuldre, ryg, arme, ben og alt derimellem.

Så hvad end det er benene eller ryggen, der værker, kan du være sikker på at møde en dygtig fysioterapeut med de rette kompetencer i Hellerup, som både kan hjælpe dig med at finde årsagen til dine smerter eller gener, og hjælpe dig med behandling af netop disse.

Vi bruger kroppen hver eneste dag, og for nogle kan det at komme ud af sengen om morgenen, være en udfordring i sig selv. Med fysioterapi kan dette gøres nemmere og mere overskueligt for den pågældende person, og derfor står vi også gerne til rådighed for dig, der behøver vores hjælp med fysioterapi i Hellerup.

Læs mere om tilskud til fysioterapi hos Sundhed.dk.

En dygtig fysioterapeut i Hellerup

Når du kommer forbi PhysioLab i Hellerup, vil du møde en veluddannet og erfaren fysioterapeut, som ved, hvordan der skal tages hånd om både dig og dine udfordringer. Derfor kan du også være sikker på, at du vil kunne mærke en forskel efter behandling med fysioterapi hos os.

Vi vil naturligvis altid lave en udredning af dig, der kommer til vores klinik i Hellerup, for første gang. Her vil vi undersøge de forskellige dele af dit bevægelsesapparat med ultralyd, for at finde kilden til dine problematikker. Herefter vil vi lægge en grundig plan for behandling med fysioterapi, som du selv kan være med til at fremskynde gennem hjemmetræning og øvelser.

Vores fysioterapeut vil selvfølgelig vise dig, hvordan du udfører eventuelle øvelser derhjemme, så du får størst mulig effekt af din behandling. I klinikken vil vi bruge forskellige behandlingsmetoder til at sikre en god og effektiv proces. Det vil således heller ikke være usandsynligt, at vi introducerer shockwave eller lasebehandling til dit behandlingsforløb.

fysioterapeut Helsingør

Kom til behandling med fysioterapi i Hellerup

Ønsker du at komme i et behandlingsforløb med fysioterapi hos PhysioLab i Hellerup, kan du kontakte os, for at høre mere om dine muligheder, eller du kan vælge at gå direkte ind og booke en tid hos os online.

Vi ser frem til at tage imod dig i vores klinik på Rotunden 62G, 2900 Hellerup.