Laserbehandling - Fremskynder kroppens helingsprocessere

Class IV laserbehandling er nyeste laser teknologi som markant fremskynder helingsprocessen. Laser behandling kan halvere helingstiden for en skade på kroppen

Se vores anmeldelser
5/5
Laserbehandling

Et stærkt supplement til din behandling

Laser-behandling kan vi bruge til alt fra muskelspændinger til slidgigt. Om det er til akutte, sub-akutte eller kroniske skader, så ser vi rigtig god effekt.

Hos PhysioLab har vi valgt at have endnu et stærkt redskab i værktøjskassen og et supplement til vores mange behandlingsmuligheder. Vi vil gerne kunne gøre alt, for at optimere behandlingen og få dig som patient hurtigt tilbage til det du elsker.

Laser-behandling bliver brugt mere og mere i fysioterapi, og det er der god grund til. Som fysioterapeut er det vores opgave at optimere forholdene for heling, og for at skabe optimal restitution skal man øge blodcirkulationen i et område.

Forskningen har vist, at behandling med Class lV laser stimulerer heling og stimulering til vækst af væv efter fx fibersprængninger, ledbåndsskader, brud og meget mere. Laseren fremskynder helingsprocesserne og minimerer inflammation og smerter.

ULTRALYDSSCANNING

LASERBEHANDLING

SHOCKWAVE

manuel behandling

Hvad gør Class lV Laser?

Effekten af laseren er mage, og kan bruges til mange skader.

Med Laser behandling ser vi blandt andet:
1. Hurtigere vævsheling
2. Smertelindring
3. forbedret blodcirkulation
4. Mindre hævelse / ødem
5. Hurtigere sårheling også post-operativt.

I vores klinik for fysioterapi har vi nørdet i brugen af laser-behandling. Vi har god erfaring med det og har set super gode resultater, så man kan komme hurtigere tilbage til sin hverdag eller sport, som man elsker.

Herudover har vi valgt at bruge de bedste lasere på markedet fra: K-laser og Secma – Medical Innovation.

Hvordan foregår en behandling?

Hos PhysioLab sørger vi for altid at diagnosticere grundigt og korrekt først. Traumer / skader er forbundet med en form for hævelse, vævsskade eller lignende. I den forbindelse bruger vi ofte Ultralydsscanning til at diagnosticere med, og sammenholdt med vores kliniske test, ved vi hvilken type behandling der giver bedst mening. Laserbehandling er en smertefri proces, hvor man mærker en behagelig varme på vævet. Laseren øger blodcirkulationen som giver bedre restitutionsforhold og giver cellerne bedre arbejdsforhold og skaber en hurtigere iltningsproces i det beskadigede område. Der sker også et forbedret anabole respons til helingsprocesserne. Alle disse er forudsætninger for god og fornuftig restitution, og skaber et sundere miljø i det skadede område.

Hvorfor os?

Det foretrukne valg af fysioterapeuter hos PhysioLab

PhysioLab hvorfor os

Hvordan fungerer Laseren?

Infrarødt laserlys påvirker dit væv på celleniveau. Uden at gå for meget i detaljer, betyder det blot at de celler der påvirkes af det infrarøde lys, vil opnå en øget produktion af energi der medfører mange andre positive sideeffekter. Vores laser i klinikken går op til 20.000 Hz med fuldt fleksibelt interval og har 4 bølgelængder på 650 nm, 810 nm, 915 nm og 980 nm. Samlet sikrer dette den bedste penetration og facilitering af vævet, samt en effektiv og hurtig behandlingstid. 

Hvad siger videnskaben om laser?

Der er mange publicerede artikler omkring brugen af K laser. Du kan blandt andet læse denne artikel fra NCBI, omkring kroniske smerter. Der kan findes yderligere forskningsartikler på K-Laser´s  hjemmeside.

Hvis du er nysgerrig på at læse mere om laser behandling – så kan der også ses mere information via nedstående links eller videoer