Massage Hillerød - Behandling med sportsmassage nær dig

Udøver du sport på et mere professionelt plan, eller finder du blot meget glæde i at få bevæget dig, så kender du nok også til spændte og ømme muskler. En udspænding med massage i Hillerød kan derfor være en god løsning til at komme dig over hårdere fysisk træning, hvortil sportsmassage har en ekstra dybdegående effekt.

Se vores anmeldelser
5/5
fysioterapeut Helsingør

Hos PhysioLab giver vi gerne en hånd med, når du skal restituere fra en hård træning, men vi har endnu ingen klinik i Hillerød. Du skal derfor tage turen til Helsingør, nærmere bestemt til Fredericiavej 60, hvis du skal have behandling hos vores kyndige massør.

Effektiv behandling fra dygtige hænder

Hos PhysioLab har vi mange års erfaring med kroppens bevægelsesapparat, som af og til godt kan sætte sig fast, og derfor kan du da også finde behandling med fysioterapi, laserbehandling og meget mere, i vores klinik.

Alle vores behandlere er veluddannede og har en stor viden om og erfaring inden for faget, så hvad end det er en omgang fysioterapi, en grundig behandling med massage eller andet, du har behov for i Hillerød, så kan du være sikker på at finde dygtige hænder i vores klinik ganske tæt på.

En dybdegående sportsmassage Hillerød

Man har hørt det mange gange: Husk at varme op inden træning og strække ud efter, og det er jo faktisk ikke for sjov, at det siges. For får du varmet godt op, inden du begiver dig ud i en lettere eller hårdere træning, vil der være en væsentlig mindre chance for at få skader i både led og muskler.

Ved at få strukket dine muskler godt ud efter træning i Hillerød sikrer du, at dine muskler hverken kommer til at spænde op eller gøre mere ondt, end det er behøvet. Derfor er så lidt som 5 minutters udstrækning efter træning langt bedre end ingenting. Denne udstrækning kan også ske som en sportsmassage, men kan ikke erstatte den 100%.

Når skaden så er sket, og du har ømme muskler og værkende led, så kan en sportsmassage eller anden behandling med massage i Hillerød være nødvendig, for at du kan få kroppen i gang igen, uden at det værker.

fysioterapeut Helsingør

Massage Hillerød som hjælp eller velvære

En massage behøver ikke nødvendigvis at være en hård, fysiurgisk sportsmassage, men kan også sagtens være for velværen. Massage, der løsner op i led og muskler, kan nemlig også give en mere afslappet krop, som du vil få glæde af i din hverdag i Hillerød.

Du kan gå ind og bestille en tid til netop den type behandling med massage, som du ønsker i Hillerød. Når du skal have behandling hos vores massør hos PhysioLab, så kræver det blot, at du tager den korte tur til Helsingør, hvor vi vil stå klar til at tage imod dig.

Du kan nemt og hurtigt tage kontakt til os, enten via telefon eller mail, men du kan også selv booke en tid her på vores side. Vi ser frem til at høre fra dig og tage imod dig i vores klinik. Find os lige her.