Massage Helsingør - Effektiv sportsmassage for alle

Er du på jagt efter nogle kyndige hænder, som kan tage fat om dine ømme muskler, spændinger og myoser i ryggen, nakken, skuldre, arme og ben? Så er PhysioLab i Helsingør måske stedet. Vi udfører nemlig grundig og dybdegående massage på enhver. Især vores sportsmassage kan du få glæde af, hvis du dyrker sport, som amatør eller professionel.

Se vores anmeldelser
5/5
fysioterapeut Helsingør

Du kan med fordel komme forbi vores klinik på Fredericiavej i Helsingør, hvis du vil se mere til os, høre om vores forskellige behandlingsmetoder eller vil booke en tid. Du kan også altid læse mere om alt dette her på vores side.

Professionel behandling af ømme muskler

Som en flok af fysioterapeuter og andre behandlere ved vi, hvor udfordrende det kan være at have smerter, der gør hverdagen uoverskuelig. Vi har mange patienter, der dagligt kommer ind i klinikken for behandling, fordi de spændte led og muskler gør selv de små hverdagsting i Helsingør næsten umulige.

Heldigvis kan dygtige og veluddannede hænder tage hånd om dig, så du kan få en effektiv behandling, som kan mærkes allerede efter første omgang. Vores massør er ikke bange for at tage fat, så selv de mest sejlivede myoser vil få sig en omvæltning.

Er det ikke den store omgang med sportsmassage, du er ude efter, kan du naturligvis også vælge at få en massage i Helsingør, som har et større fokus på velvære og afslapning. Dette kan du læse meget mere om her på siden.

Sportsmassage til professionelle og amatører

Som nævnt, er vores massør god til at tage fat, og derfor kan du også være sikker på at få en dybdegående og god behandling med sportsmassage, når du kommer forbi til en massage i vores klinik i Helsingør.

Vi arbejder med forskellige metoder, for at få din krop til at hele bedre, og derfor vil det heller ikke være usandsynligt, at vi introducerer noget shockwavebehandling til din behandling, hvis de mest spændte muskler skal få en god udspænding.

Du behøver bestemt ikke at være professionel eliteudøver, du kan også sagtens være en glad amatør, som finder glæde i at udføre forskellige typer af sport, og som derfor også godt kan lide af spændte muskler. Vores massør forskelsbehandler ikke. Derfor vil du som amatør få en lige så god og effektiv behandling med massage i Helsingør, som en professionel vil.

fysioterapeut Helsingør

Kom til massage i Helsingør

Kunne du tænke dig at prøve en omgang massage hos vores massør i Helsingør, så er du til enhver tid velkommen til at booke en tid, og skulle du blive glad for det, vil vi altid være glade for at se dig igen.


Du kan finde informaiton om mere praktiske anliggender, samt læse mere om vores personale lige her, hvis du vil vide mere, inden din behandling med massage starter. Kontakt os i dag, så vi kan tage en uforpligtende samtale om dine muligheder for sportsmassage eller andre behandlinger hos PhysioLab i Helsingør.