Fysioterapeut Hillerød - Behandling med fysioterapi

Er du på udkig efter behandling eller træning med fysioterapi af en erfaren fysioterapeut i Hillerød, kan du opnå de bedste forudsætninger for din krop i dagligdagen, hos os. Hos Physiolab hjælper vi alle typer patienter og tilbyder forskellige behandlingsformer og kyndig træning.

Se vores anmeldelser
5/5
fysioterapeut Helsingør

Alle kroppe er forskellige og har brug for specifik vejledning og behandling. Vores professionelle behandlere og trænere undersøger din krop grundigt, på hver deres måde, for at skræddersy det bedste forløb for dig. 

Professionel fysioterapi

Når du besøger os hos Physiolab, vil du være i de bedste og mest kyndige hænder, uanset hvilken type behandling eller træning du skal have. Vi tilbyder flere forskellige slags behandlinger, og vores personale er erfarne og professionelle, inden for hver deres område.

Vi vil derfor altid sparre med hinanden på tværs af teamet for at sikre os, den bedst mulige behandling og diagnosticering af vores patienter. Derudover bruger vi ultralydsscanninger til at sikre den rette diagnosticering af dine gener eller smerter.

Hvis du er interesseret i at finde den bedste fysioterapeut Hillerød, kan du finde vores nærmeste klinik, og så vil vi med glæde gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig af med dine gener.

Forskellige behandlingsformer

Vi tilbyder, som sagt, forskellige former for behandlinger. Manuel behandling er med udgangspunkt i en holistisk tilgang til fysioterapi, hvor vores fysioterapeut arbejder med kroppen på måder, der løsner og sætter kroppen “på plads”, gennem forskellige teknikker. 


En manuel behandling kan indebære brugen af forskellige teknikker, som anvendes alt efter den enkeltes situation. Det kan eksempelvis være ledfrigørelsesteknikker, MET, positional release, akupunktur og brug af kinesiotape. Du kan læse mere om de forskellige teknikker vi bruger inden for manuel behandling.

fysioterapeut Helsingør

Laser og shockwave

Vores laserbehandling anvendes i stigende grad i forbindelse med fysioterapi, og det er med god grund. Behandling med Class IV laser kan resultere i hurtigere heling gennem stimulation af væv. Det kan være gavnligt i forbindelse med fibersprængninger, brud, ledbåndsskader og meget mere. 

En anden behandlingsform, som vi anvender dagligt i klinikken, er shockwave. Formålet med denne metode er at fremskynde behandlingsprocessen og skabe et bedre udgangspunkt for helingen. Vores fysioterapeut foretager altid en ultralydsscanning inden en behandling for at lokalisere din skade helt præcist, og for at sikre os, at det er den helt rette behandlingsmetode for dig, i Hillerød. 

Shockwave bruges primært til at løsne bløddelsvæv gennem en trykbølgeenergi. En fokuseret shockwave behandling er med elektromagnetiske impulser, der rammer dybt og ikke mindst effektivt i vævet.

Specifik træning og genoptræning

Få kyndig vejledning i, hvordan din krop arbejder, og få skræddersyet et træningsforløb, der er tilpasset lige netop din krop, af vores fysioterapeut, i Hillerød. Vi undersøger din krop, uanset om du ønsker at blive bedre og mere funktionel i din sport, eller om du skal genoptrænes efter en skade. 

Skader kan både være akutte eller kroniske, men fælles for dem er, at de skal genoptrænes, så du igen kan opnå et normalt funktionsniveau. Hvis det ikke er en skade, der lægger til grund for din interesse i fysioterapi i Hillerød, så er du også mere end velkommen hos os. 

Læs mere om genoptræning på Sundhed.dk.