Fysioterapeut Frederiksværk - Fysioterapi og sundhed

Hos PhysioLab ønsker vi at tildele dig en fysioterapeut Frederiksværk, som kan give dig de bedste forudsætninger og mest effektive fysioterapi for at afvikle dine lidelser og hjælpe dit bevægelsesapparat igang igen.

Se vores anmeldelser
5/5
fysioterapeut Helsingør

Der kan være mange grunde til, at du søger en fysioterapeut, eller fys, som mange kalder det, eller kiropraktor i Frederiksværk, og heldigvis er der hjælp at finde mange steder i byen. Hos PhysioLab gør vi en dyd ud af at finde frem til den rette diagnose, en god behandling med fysioterapi og et behandlingsforløb, der passer både din hverdag og dine rutiner.

Vi er desværre dog ikke at finde i Frederiksværk, og derfor må du altså en tur til Helsingør, hvis du skal besøge en dygtig fysioterapeut i vores klinik på Fredericiavej. Det er heldigvis meget nemt at finde vej, og vores behandling med fysioterapi vil være turen værd, da den både er effektiv, nøjagtig og personlig.

Vores behandling med fysioterapi

Alle fysioterapeuter i Frederiksværk er forskellige. Derfor er det også vigtigt, at du finder en fys, du er tryg ved. Hos os arbejder vi gerne manuelt, det vil sige med hænderne, så vi kan mærke efter og finde frem til skaden eller kilden til smerterne på en skånsom måde.

For at kunne diagnostisere dig bedst muligt, vil en fysioterapeut fra PhysioLab gerne bruge ultralyd til at undersøge, hvordan dine muskler, sener, led og nerver opfører sig, så vi netop kan se, hvor din fysioterapi skal igangsættes og fokuseres omkring.

Vi har erfaret, at fysioterapi, i samspil med træning og stræk, ofte virker bedre, hvis også behandling med laser og shockwaves udføres i behandlingsforløbet. Derfor vil dette også være en del af vores overvejelser, når du kommer til en fysioterapeut hos PhysioLab. Der vil dog altid være sparring med dig og en anden fysioterapeut, så der findes frem til den bedste løsning.

Vigtigt med den rette fysioterapeut Frederiksværk

Når du skal vælge en fysioterapeut Frederiksværk, eller i enhver anden by, er det en god ide at se på, hvad det er for nogle behandlinger, der tilbydes. For, som nævnt tidligere, er der forskel på, hvordan den enkelte fys behandler går til opgaven.

Søger du derfor fysioterapi, der behandles gennem en masse maskiner og forskellige behandlingsforløb, er vi nok ikke det rette for dig. Vi vil nemlig langt hellere kunne finde frem til en god behandling med vores hænder, der desuden er mere skånsom over for eventuelle skader i bevægelsesapparatet.

Vi arbejder eksempelvis med forskellige bløddelsteknikker, herunder MET (Muskel-Energi-Teknik), der løsner muskularturen op, positional release, gennem tryk i triggerpunkter, som spænder ud i muskler og sener, samt fascia release, som dækker over fysioterapi med kroppens væv. Foruden dette laver vi også cupping, akupunktur og bruger kinesiotape.

Læs mere om fysioterapi og behandling i Frederiksværk på Sundhed.dk.

fysioterapeut Helsingør

Book en tid hos vores fysioterapeut

Kunne du tænke dig at komme til en uforpligtende konsultation hos PhysioLab, er du altid velkommen til at bruge vores online bookingsystem, hvor du kan læse mere om vores behandlinger og finde en tid til fysioterapi, der passer dig, når du skal fra Frederiksværk.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon: +45 53 81 60 62, hvis du skulle have spørgsmål.