Fysioterapeut Espergærde - Professionel fysioterapi

Hos PhysioLab ønsker vi at tildele dig en fysioterapeut Espergærde, som kan give dig de bedste forudsætninger og mest effektive fysioterapi for at afvikle dine lidelser og hjælpe dit bevægelsesapparat igang igen.

Se vores anmeldelser
5/5
fysioterapeut Helsingør

Få god og effektiv behandling hos en fysioterapeut i Espergærde. Hos PhysioLab finder du professionelle og erfarne fysioterapeuter, der kan hjælpe dig med flere forskellige behandlinger med fysioterapi, der både kan være lindrende overfor smerter, forbyggende og genoptrænende, eksempelvis efter operation eller skade.

Vores klinik befinder sig ganske tæt på Espergærde, nemlig på Fredericiavej i Helsingør, men skulle du ikke bo i byen, så tager det hverken mange minutter i bil eller på cykel at komme fra Espergærde til vores behandlinger i Jyllandskvarteret.

Effektiv behandling med fysioterapi

Når du kommer forbi vores klinik vil du blive taget imod af dygtige og professionelle behandlere, der laver en konsultation med dig. Vi vil typisk være flere til en konsultation, så vi sammen kan finde den bedste løsning ved at spare med hinanden – både patient og fysioterapeut, men også behandlerne imellem.

Vi vil altid gerne kunne give den bedste behandling, og derfor bruger vi blandt andet ultralyd til at diagnostisere med, da det giver os et bedre indblik i og overblik over, hvad der foregår inde i dine led, muskler, sener og nerver. Hertil behandler vi også gerne med både laser og shockwaves, for at opnå en bedre heling, hvis nødvendigt.

Manuel behandling ved hjælp af vores hænder, er et must i vores øjne, og derfor vil vores behandlinger med fysioterapi nær Espergærde også blive udført på denne vis. Hertil vil der skulle suppleres med træning og øvelser, som vi naturligvis også hjælper med at planlægge, så en fysioterapeut vil lægge et godt program, du kan tage med hjem og udføre.

Læs mere om fysioterapibehandling hos Sundhed.dk.

Fysioterapeut et stenkast fra Espergærde

Selvom vores klinik og en fysioterapeut fra PhysioLab ikke er at finde i Espergærde, så betyder det bestemt ikke, at du ikke kan få god og effektiv behandling med fysioterapi hos os. Det er nemlig yderst nemt at finde vej herhen, hvad end du er på cykel, i bil, med tog eller bus, eller måske på gåben. 

Kommer du med toget fra Espergærde, for at komme til fysioterapi hos én af vores fysioterapeuter, kan du enten vælge at tage bussen fra enten Helsingør station eller Snekkersten station, eller du kan gå fra én af stationerne.

Tager du bilen fra Espergærde, kan du med fordel køre af Mørdrupvej og Agnetevej forbi Snekkersten station, når du skal have behandling hos en fysioterapeut fra PhysioLab. Men du kan også vælge at tage Kongevejen og dreje ned af Rønnebær Allé.

fysioterapeut Helsingør

Book tid hos en fysioterapeut i dag

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller har du spørgsmål til vores behandling eller andre forhold, er du velkommen til at kontakte os. Dette gør du nemt ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at ringe til os mandag til fredag på telefon: +45 53 81 60 62.

Du kan også med fordel booke tid hos én af vores dygtige behandlere gennem vores online bookingsystem, hvor du kan se alle ledige tider i den kommende tid, så du kan finde en tid nemt og bekvemt, som passer dig, så du kan komme fra Espergærde til vores klinik for behandling med fysioterapi.